Biocyclische-Veganlandbouw 

Netwerk ter bevordering van biocyclische-veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Daarom Biocyclische-Veganlandbouw!

Biocyclische-veganlandbouw is biologische landbouw op puur plantaardige basis. Deze wijze van bio-teelt is geheel zonder dierhouderij, het houden van slachtdieren en gebruikt geen enkele bronnen van dierlijke oorsprong. In het bijzonder wordt de nadruk gelegd op het bevorderen van een hoge mate van biodiversiteit en een gezond bodemleven, het sluiten van organische stofkringlopen en gerichte op opbouw van humus.

Lees hier verder waarom Biocyclische-Veganlandbouw  goed is voor...

 

Nu ook te koop:
Biocyclisch Vegan Olijfolie
  - www.salvia-sinensis.nl


Video: Biocyclische Humus aarde in Griekenland

Het laatste nieuws:

Biofruit uit de regio Bodensee is nu ook biocyclisch-vegan gecertificeerd

Sinds het einde van de jaren negentig vormen biologische appelen een vast onderdeel van het productaanbod van het Duitse BayWa Obst. Onder de merknaam 'Bio-Obst vom Bodensee' vermarkt het dochterbedrijf van de internationale fruitleverancier BayWa München biologisch fruit afkomstig uit de omgeving van de Bodensee.  Lees verder op Biojournaal.nl

Wereldpremière: eerste wijn uit een Franse biocyclische-vegan wijngaard  

Naarmate meer en meer biocyclische-vegan producten zoals fruit, groenten, gedroogde bonen, granen, appelsap en olijfolie worden geproduceerd en op de markt komen, heeft zich ook een wijngaard in Frankrijk zich onlangs bij het Biocyclic Vegan Standard Label aangesloten. Dit is het eerste wijndomein met het biocyclische-vegan-kwaliteitszegel - dat garandeert dat het product biologisch & vegan is van teelt tot productie - vanaf zomer 2020 ook beschikbaar in Nederland.

  

 


E-mailen
Bellen